Baner

Iz Zagreba do Novog Sada i nazad u KS party busu!

Četvrtak, 23 Lipanj 2016

Nije li sjajno kada stvari naprave puni krug. Kreneš s jednoga mjesta, pođeš na avanturu i nekoliko dana kasnije se materijaliziraš na istim koordinatama, ali ti više nisi onaj isti koji je krenuo.

 
Bolji si, sretniji, puniji, čvršći, s novim iskustvom koje retroaktivno mijenja sva ostala na lvl up života. Pa tako nudimo izlaz iz svakodnevne monotonije jasno označen crvenim znakom EXIT i trpamo te u party bus ne bi li sretno stigao na odredište. Kao što već znaš cilj je uživati i u putovanju do dezignranih odredišta. Pa se čini da ćemo ovoga ljeta uživati u golemom broju jer se naša prijevozna sredstva do sreće opako pune.

 
Najdugovječniji balkanski festival tako će zaurlati na Pertrovaradinskoj tvrđavi 7. srpnja i ne staje narednih pet dana jašući na vibracijama internacionalaca poput Dimitri Vegasa & Like Mikea, Nickyja Romera, Robina Schultza, Solomuna, Stormzyja, Jamesa Zabiele...
 
Uzevši u obzir da generalno koliko ima ljudi tu negdje se kreće i broj čudi, nudimo vam nekoliko opcija oko toga gdje ćete poleći umornu tjemenad na regeneraciju pa tako baci oko niže na zapakirane sjajnosti trijade opcija:
 
Prvi paket uključuje:
- Exit festivalsku ulaznicu
- povratni prijevoz Zg - Novi Sad - Zg

 
Cijena: 135 €
 
Drugi paket:
- Exit festivalsku ulaznicu
- 4 noćenja (7-11.07.) u hostelu City Center Nikolajevska (sobe imaju 3, 4, 5 i 6 kreveta). Hostel se nalazi u samome centru grada samo deset minuta od Exit lokacije
- povratni prijevoz Zg - Novi Sad - Zg

 
Cijena: 182 €
 
Treći paket:
- za putnike koji već imaju kupljenu festivalsku ulaznicu nudimo opcije:
1. Prijevoz u jednom smjeru 33 €
2. Povratni autobusni prijevoz 66 €
3. Prijevoz + smještaj u kampu ili hostelu
 
Krećemo 7.7. iz Zagreba u 11h, a povratak iz Novog Sada je zacrtan za 11.07. u 14h. Za detalje oko prijave, rezervacije, plaćanja i svega što bi ti još moglo biti od važnosti navrati ovdje, a imaš li ikakvih pitanja ili te zanima neki nenavedeni info samo nam baci koje slovo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Jedino što ti treba da je ovo minimalno 18. ljeto života i da ti se baš ide. To je to putniče, busevi su spremni, spremi se i ti!
 
Iz Zagreba do Novog Sada i nazad u KS party busu!