Skip to main content
  • 23.06.2016.

Pobjednički krug Roberta Hooda i kćerke na Movement Croatia!

Jabuke kao jabuke, kada jednom padnu obično ostaju u blizini koordinata svojih jabučnih stabala. Uglavnom statične (osim ako nisu na nizbrdici) ovoga puta dolaze u derviškoj groznici pokreta na Movement Croatia.

 
Pokret je ono što definira vrijeme. Bez promjene mjesta vrijeme stoji zamrznuto. Inherentna elegancija i logika svega što simultano mijenja mjesto u vječitoj razmjeni dobrog seli se na lokaciju The Gardena nakon što je rođena kao ideja na ulicama Detroita i Torina. Bezuvjetno, beskompromisno, kontinuirano kretanje nepokrenutih pokretača svega onog lijepog odzvanjat će od 28. srpnja do 1. dana kolovoza. Grizni koji griz s drva spoznaje u soničnom edenskom vrtu s pogledom na pučinu, neka se cijedi i kapa niz bradu.

 
Pa ova sočna jabuka uključuje stablo koje jest Robert Hood i njegov vlastiti plod. Prikladno za onoga koji za glazbu živi, izborio je za kći proznu nomenklaturu, Lyric. Floorplan projekt nije novi izdanak na globalnoj zvučnoj panorami već je rođen davno davno, tamo negdje u posljednjim godinama otkucavanja 20. stoljeća, kao dom istraživanja više funky i melodičnih glazbenih elemenata. Nakon hibernacije doživio je novo umesenje iznova 2010. kada je Robert istražio i glazbene korijene gospela da bi 2013. nastao sjajan Paradise album.
 
Koračanje prema raju, Nirvani i ponosnom miru sonorne Valhale nastavalja se s novim izdanjima na Dekmantelu, dok s drugim Floorplan albumom, Victorious,  loviš estetike dva Hooda simultano – iskusnog Hooda i njegovu vlastitu krv kojoj prenosi glazbeni alel. Lyric je svijet već nekoliko puta mogao uhvatiti za pultom oslonjenu leđa o leđa s ocem, a na novom albumu Victorious, izdanom na Robertovom vlastitom M-Plant labelu, debitira i kao koproducentica. Riječima one koja sve suverenije pušta korijenje u glazbenu poljanu na pozadini ovog oduševljeno prihvaćenog nepotizma prenosi:
 
"Poslušajte moju dušu kako govori, to je jedini način na koji mogu objasniti kako se osjećam u vezi Floorplana, (Victorious) glazba je moja duša, moja krv, jedem i spavam beatove, glazbu ,ritam, to mi je u DNK. "
{youtube}4CEo4XvM6Oc{/youtube}
 
Pa tako vječna dihotomija prirode usađene u genetski kod nasuprot utjecajima iz okoline sasvim pada kao Babilonska kula nevažnoga nađeš li se na razmeđu najboljeg iz oba tabora. Robert i Lyric preuzimaju ušne resice prisutnih 29. srpnja, a ti sasvim gladan nove glazbe koja se slijeva s Victoriousa možeš komotno klik po klik navratiti na Entrio po, još uvijek superpovoljne, festivalke i jednonevke. Uživajte u pokretu, mesu, toplini i obećanjima na vratima ljeta!
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2