Baner
alt

Deepholic 008: Sons of Aoide

Četvrtak, 28 Svibanj 2015

I još jednom vrijeme je da zaronimo duboko duboko u novu glazbenu epizodu deepholičarstva. Jednom kada ste zakačeni rehabilitacija je nemoguća.

 
Ovoga tjedna rezident mix nam donosi Alex Rubio, Odrastao u Kaliforniji, odavno već roni na dah u glazbi i svaki puta ide još malo dalje. Strastven i s nesalomljivom željom da podijeli glazbu i emociju čiji je ona zakoniti potomak koncentrira se na pričanje piče tonovima. Vodi te na eklektično ekscentrično putovanje energičnim trippy setovima uronjenim u jedinstveni pomaknuti funk.

alt
 
Vođen nevidljivim nitima techna, melodioznog trancea i hipnotičkog deep housea zapliče te u njhove petlje i podij postaje toliko mnogo više od samo mjesta za ples, postaje poprište novih snova i mogućnosti.
 
2012. je Alexu donijela još jedan novi početak otvaranje vlastitog labela MEXA sa Louiem Frescom i strpljivo u ritmu cupkamo stopalom čekajući nova izdanja.

alt
 
Gostinski dio ovog osmog izdanja pak preuzimaju sinovi beata Dajan i Vincenzo koji zajedno operiraju pod dualnim aliasom Sons of Aoide. Dva talijanska ovisnika o svemu onom ritmičnom šire krošnje u elektronici a korijenje puštaju duboko u jazz, alternativni rock, R'n'B, klasičnu glazbu i čak i heavy metal koji svojom silinom dere bubnjiće.
 
Čitavo jedno desetljeće predanosti floorovima i polumraku studija stoji kao kruna ljubavi spram brutalnog dubokog baršunastog housea. Stoga opusti se, stavi slušalice i udri play!
 
 

► DEEPHOLIC 008 │ SONS OF AOIDE by Deepholic on Mixcloud

Deepholic 008: Sons of Aoide