Skip to main content
  • 4.03.2020.

Yakka – Jezgra 2.2 Mix

Yakka dolazi iz Nove Gradiške, a na elektroničkoj glazbenoj sceni djeluje kao DJ i producent od 2009. godine.

Piše: 


Krenuvši skromnim, malim glazbenim stopama prije deset godina, Yakka danas slovi kao jedan od najboljih i najuspješnijiih hrvatskih house DJa.

To potvrđuje i nagrada za DJa godine 2018. na Ambasadoru i to po izboru publike. Da nagrada nije puhanje u prazno potvrđuje i to da je protekle godine pred publiku i DJ pult stao 115 puta, a uz nebrojene nastupe po Hrvatskoj, nastupio je i na EXIT festivalu u Novom Sadu koji slovi za najbolji festival ovog dijela Europe.

Među najuspješnijim remix suradnjama s domaćim glazbenicima ističu se Detour, Nippleople, Ivana Kindl, Krankšvester, Mario Huljev i drugi. Debitantski album After Beach iz 2018. godine prvi je hrvatski house album još od 1999. godine, a u 2019. je doživio i Remixed izdanje na kojem su radili regionalni i svjetski producenti.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2