Skip to main content
  • 25.08.2020.

4 tematska miksa Laurent Garniera za veliku izložbu elektroničke glazbe

Nedavno smo pisali o otvorenju velike izložbe elektroničke glazbe ‘Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers’ u londonskom Muzeju dizajna koja traje od 31. srpnja 2020. do 14. veljače 2021.

Piše: 


Tim povodom Laurent Garnier, zadužen za soundtrack instalacije pripremio je četiri tematska miksa koji se mogu čuti u sklopu izložbe, a vi imate priliku osluhnuti to ovdje. Poslušajte Detroit mix, The Jacking Zone Mix, Disco Era i The Bass Culture Mix.

Za svakoga ponešto – četiri miksa donose presjek kroz detroit techno, chicago house, bass, DnB, disco

Ova izložba kuratora Jean-Yves Leloupa prvi put je prikazana u pariškoj Filharmoniji u travnju 2019. Poslije toga je bila dio La Biennalea u Veneziji.


Poznati svjetski mediji ovako pišu o izložbi koja isprepliče prošlost, sadašnjost i budućnost elektroničke glazbe

"Izgubite se u klupskom okruženju i istražite "kako je elektronska glazba povezala svijet" (The Guardian).

'Veliki trenutak za plesnu glazbu'  (The Times)

Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers from Design Museum on Vimeo.

"Već mjesecima čekam da podijelim mikseve koje sam stvorio za ovu izložbu. Kako se još uvijek ne možemo okupljati u klubovima da bismo uživali u DJ setovima onako kako je to uvijek bilo namjera, mislim da im neće baš smetati što dijelim ove mikseve. Puštajte ih glasno, nikad ne znate, mogli bi vas odvesti u Downtown Detroit, Southside Chicago, Studio 54 ili znojni londonski podrum", ističe Garnier.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2