Skip to main content
  • 25.08.2020.

Oluja techno ritmova – Du’Art na Future Scope Open Airu

Vrijeme je za treću plovidbu po zagrebačkom Jarunu ovoga ljeta, ali uz turbulentnije ritmove!

Piše: 


Future Scope najavljuje još jedno veliko izdanje čiji će line up krasiti, jedno od najatraktivnijih imena portugalske techno scene, Du’Art, ove subote, 29. kolovoza na zagrebačkom Jarunu. Ulaznice su 90 kn u pretprodaji na Entrio ovdje. Na dan partya 100 kn do ponoći, a poslije 120 kn.

Uz Du’Arta, line up će i ovoga puta upotpuniti Petar Dundov, jedan od najistaknutijih domaćih DJ-eva i producenata. Ni ovo izdanje neće ostati ispisano bez b2b dua, DJ Jocka i Shipea koji se s nevjerojatnom lakoćom upotpunjuju glazbenim selekcijama i gotovo da si čitaju misli koliko se njihovi izbori zajedno stapaju u jedno. Još jedan duo pridružit će se spomenutim imenima, a radi se o F.O.R.M. live! koji se ne vole žanrovski ograničavati već se prepuste osjećaju i izvuku iz njega ono najbolje.

FB Event: Future Scope w. Du'Art | Jarun 29/08/2020

Du'Art jedno je od najatraktivnijih imena portugalske techno scene čije se ime proteže po line up-ima diljem svijeta. U glazbene vode upustio se 2006. godine, a najveći utjecaj na njegov zvuk imali su Rush, Dave Clark, Ben Sims, Umek i Carl Coxa. U techno se zaljubio zbog njegove energije i ritma, a na njega se navukao nakon što je poslušao set Jeffa Millsa.

Nije mu dugo trebalo da svojom karizmom i jedinstvenom tehnikom svoju strast pretvori u životni stil, a upravo zbog toga je već 2009. godine nizao nastupe po najznačajnijim techno klubovima i festivalima, kao što su Tomorrowland, Awakenings, Dance Valley, Fabric, Tresor i mnogi drugi.

Uz velik broj gradova kroz koje je proširio svoje glazbene selekcije, nije mu strana ni produkcija pa se tako mnoštvo njegovih izdanja može pronaći na labelima kao što su DJAX Upbeats, Patterns, Ying Yang, Subcult, Lactik, Naked Lunch, Techno Addicted, Standbite Music, Soul Access, Skull Destroy, Naughty Pills Records, Elektrax Recording te mnogi drugi.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2