Skip to main content
  • 5.01.2020.

Josey Rebelle je napravila najbolji Essential Mix 2019. godine

Rezidentica Rinse FM-a Josey Rebelle dobila je veliko priznanje jer je njen mix snimljen za emisiju "Essential Mix" na BBC Radiu 1 proglašen najboljim u 2019. godini.

Piše: 


Mix koji koketira između Detroit housea i techna je emitiran početkom veljače prošle godine, a u setu od dva sata vrtila je trake od Afrodeutsche, Jamal Moss, LSDXOXO, Cooly G, Mike Dunn, Dopplereffekt itd.

Svake godine bira se Essential Mix godine, emisije koju realizira Pete Tong, jedna od najutjecajnijih figura elektroničke glazbe u svijetu. Uz Rebelle za titulu najboljega natjecali su se još TNGHT, Lena Willikens i The Chemical Brothers.

Prošle godine titulu je odnijela HAAi, a ako želite više saznati o Rebelle prije nešto više od dvije godine Mixmag je napisao vrlo dobar članak kojeg možete proučiti ovdje. U nastavku su i ostali Essential miksevi koje je BBC emitirao tijekom 2019.g.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk