Skip to main content
  • luke slater
  • 2.06.2023.

Luke Slater zavrtio novu traku Insolate -Push-

Nagrađivana osječka DJ-ica i producentica prije nekoliko dana je objavila svoj novi EP

Piše: 

Naslovna foto

luke slater


Insolate je objavila svoj novi EP Push” s kojim je debitirala na legendarnoj etiketi Mote-Evolver koju vodi bezvremenski Luke Slater. EPPush” je složen od četiri trake koje donose čisti techno zvuk spreman za rasplesati sve na plesnom podiju.

Kvalitetu novog EP-ja potvrđuje velika podrška samog Luke Slatera koji traku “Push” već neko vrijeme ima u svom u “arsenalu” i rado ju koristi u svojim setovima. Insolate se prisjetila na svojim društvenim mrežama trenutka kada je Luke Slater u bugarskoj na Insomnia partyju na kojem je i ona sama nastupala, zavrtio njenu traku.

Nakon što je izdala trake na brojnim renomiranim etiketama poput BPitch Control i Symbolism, došlo je vrijeme da se trake osječke DJ-ice i producentice nađu i na Mote-Evolveru. “A” stranu EP-ja otvara žestoka traka “Outer Bass” koja savršeno liježe u playliste za treninge, a odmah ju prati energična, “peak time” traka “Push”. Drugu stranu EP-ja otvara beskompromisna trippy traka “Push”, a cijeli EP zaključuje atmosferična “Desire” koja je ovijena laganim soul dodirom i elegantnim, melodičnim synthovima.

Insolate je ujedno i jedna od headlinerica desetog Moondance festivala koji se održava od 27. do 30. srpnja u trogirskoj kuli Kamerlengo. Nastupa drugu večer koja je posvećena ženama u technu, a stiže ujedno sa svojom večeri HUSH! gdje dovodi i Adrianu Lopez.

Ulaznice za Moondance dostupne su na Entrio. Upišete li pritom promo kod "endorfin" ostvarujete 20% popusta na festivalsku ulaznicu!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop