Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Miša Salačova odabrala Top 5 trekova koji će obilježiti Apokalypsu na Zrću

Utorak, 14 Lipanj 2022

Češka DJ-ica Miša Salačova uoči Apokalypsa Goes Zrce festivala napravila je Top 5 trekova koji će obilježiti ovaj događaj u klubu Kalypso i na party brodu


Za nju i njenog muža Dalina Vajcnera, Apokalypsa je poput još jednog djeteta u obitelji o kojem se brinu, koje se razvija, raste, a ovo im je premijerni dolazak u Hrvatsku. Miša je u projektu već 18 godina prvo kao rezident, a onda kao alfa i omega u organizaciji Apokalypse koja postoji još od 1998. i slovi za najpoznatiji i najdugovječniji elektronički party u Češkoj.Misa Salacova TOP 5 (Apokalypsa techno)
01. P.oker - Cently (Original Mix)
02. Heynric - Lux Fatum Quod (Original Mix)
03. Tony Sempere - Acid Savage (Original Mix)
04. Traccid - Liberty (Original Mix)
05. Degrand - Bucle (Original Mix)Dok će u Kalypsu 1. srpnja program biti više orjentiran na brži ritam (techno), istog dana kao uvertira iz Novalje će isploviti party brod sa ograničenim kapacitetom od 260 partijanera, a na njemu će se više svirati sporiji ritam (house).

Ulaznice i smještaj ili samo ulaznice možete potražiti na ovom linku.

Headlineri su Ben Sims i DJ Rush koje ćemo čuti u dvije verzije potpomognut damama Salacova i Lucca . Prvo ovi headlineri vrte u house modu na brodu, a potom u techno elementu u Kalypsu. Nastupaju još i Mario Ranieri, Candy Cox, Broken Robot itd.Misa Salacova TOP 5 (Apokalypsa boat)
Tony Sempere - No Matters (Original Mix)
Groover (ARG), Diego Sosa - Latin Side (Warren Blake Remix)
X-Sonic - Last Forever (Ray of Light Mix)
NASH. - VOX (Original Mix)
Lovacc - Lunatic (Original Mix)