Skip to main content
  • 26.04.2023.

Ovo je 5 najznačajnijih nastupa tajlandske -kraljice techna- Nakadie

Trnovit put od skromnog, siromašnog tajlandskog seta do velikih svjetskih pozornica imala je renomirana DJ-ica i producentica

Piše: 


Ljubav na prvi pogled, ili u slučaju Nakadie prvo slušanje elektroničke glazbe dogodio se još u 2002. Od tog trenutka, svu svoju snagu i energiju usmjerila je prema glazbi.

U svojoj karijeri odradila je više tisuća nastupa u svim krajevima svijeta, a zaslužna je i za stvaranje i rast underground scene na Tajlandu. No, među brojnim nastupima tajlandske “techno kraljice” koji su bili najznačajniji?

1. Rave The Planet 2022.

Nakadia je sudjelovala prošlog ljeta na reinkarnaciji Love Paradea u tijelu Rave The Planeta pred 300 tisuća partijanera.

2. Tomorrowland 2018.

Tajlandska DJ-ica i producentica na popularnom belgijskom festivalu prvi put je nastupila 2018. s Fred Hushom u B2B kombinaciji. Od tog trenutka, Nakadia je redovna gošća Tomorrowlanda, a posljednji set koji je odradila za Tomorrowland je bilo na njihovoj zimskoj inačici festivala.

3. Waterzonic Festival Bangkok 2017.

Prije nekoliko godina, Nakadia je imala priliku nastupiti na najvećem techno festivalu u svojoj rodnoj državi. Kroz set u Bangkoku imala je priliku vidjeti rezultat njenog dugogodišnjeg truda, rada i ulaganja u tajlandsku scenu.

4. Zoo Project IBIZA 2019.

Od trenutka kada je svoje mjesto pronašla na Ibizi, Nakadia pruža nezaboravne setove. Iz ljeta u ljeto, na jedan serijal događaja se redovno vraća, a to je Zoo Project.

5. Green Love Festival 2017.

Nakadia je rado viđena gošća na našim prostorima, a nastup na kojeg je pohodio najveći broj regionalnih partijanera je vjerojatno bio na Green Love Festivalu u Srbiji.

Popularni riječki klub Crkva, dovodi Nakadiu ove subote 29. travnja i tako sprema svoje najveće ovosezonsko gostovanje. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

Dan poslije 30.04. u klubu nastupa kultno ime domaće techno scene Alen Sforzina koji priprema all-nighter.

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2