Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Pet oglednih primjeraka magičnog zvuka i napetih ritmova Metodi Hristova

Četvrtak, 09 Svibanj 2019

Metodi Hristov kaže da se osjeća nepotpuno kad neko vrijeme ne izdaje vlastitu glazbu, a kao jednu od najdražih emocija ističe eksploziju sreće koju doživljava svaki puta kada pred publikom prvi puta pusti novu stvar i vidi da ljudi vrište i srčano plešu.

U nastavku donosimo nekoliko njegovih traka koje su nas učinile da se tako osjećamo.
1. No Human Interaction, kolaboracija s DJ LionomNajfriškiji uradak iz Metodijeve radionice. S Lionom je, rekao je, surađivao već dugo, no ovo je prva stvar koju su skupa i objavili. Snimili su ju, ispričao je, u samo nekoliko sati - jutro nakon Metodijeve gaže probudili su se malo ranije pa sjeli u studio i, ipak uz ljudsku interakciju, osmislili ove melodije.


2. ContactStvar koju je Metodi “upario” s “No Human Interaction” i stavio ih na isti EP. Radi se o reprezentativnom primjerku njegova standardnog beskompromisnog zvuka i napetih ritmova.


3. Magenta, snimljena u suradnji s GusGusomSam Metodi isticao je da je bio veliki fan GusGusa i prije no što se počeo baviti DJ-anjem, pa mu je ova suradnja osobno bila jedan od najvećih uspjeha u karijeri. Osim originala, na EP-ju koji s trakom dijeli i ime, objavljeni su i remixi drugih umjetnika – Teenage Mutantsa, Hatzlera, Skobera, Matta Sassarija...


4. Reflex, nastao sa Stefanom NoferinijemPravi benger i jedna od komercijalnijih Metodijevih stvari koju su podržali Hot Since 82, Pan-Pot, Technasia, Ramon Tapia, Danny Tenaglia, Karotte, Riva Starr, Josh Butler, Bart Skils, Sam Paganini...


5. PopcornedPrvo počneš raditi glavom gore-dolje. Kako se ritam širi, mičeš i ramena. Na minuti i dvije sekunde, nakon dropa... Onaj tko sluša i sam postaje taj vibe,” lijepo je ovu stvar sažeo jedan Metodijev obožavatelj.Hristova će se moći čuti na Imperium festivalu u Bihaću od 2. do 4. kolovoza, a DJ pult će dijeliti, među ostalim, s Juliet Fox, Dejanom Miličevićem, Fredy S-om, Valerianom, Moshpitom, Chubyjem, Mileom... Ulaznice će u prodaju oko 15. lipnja.