Skip to main content
  • 3.01.2022.

Poslušajte miks kompilaciju Ben Simsa na kojoj se nalazi traka Insolate

Traka -Night Love- Insolate na miksanoj kompilaciji Ben Simsa pod imenom ‘Synchronicity’

Piše: 


Kompilacija je po prvi put predstavljena početkom 2021., ali je izdana u dva dijela na labelu Symbolism, tako da smo finalnu verziju s 40 traka dobili prije dva tjedna i saznali odličnu vijest.

Veselje nam donosi Ben Sims s preko 70 minuta na 4 decka koji je krajem 2021. ponio titulu "Underground Hero" u izboru DJ Mag Best of British Awardsa. U lipnju je bio jedan od 99 techno producenata koji su dali novu, neobjavljenu pjesmu na 'PX099: 100 Years Of Colombia', usmjerena na širenje svijesti o policijskoj brutalnosti i nasilju tijekom kolumbijskog antikorupcijskog pokreta. Na istoj kompilaciji bila je prisutna i Insolate sa svojom trakom.


Ovo nije prvi put da Insolate uživa povjerenje jednog od najboljih techno DJa na planeti. 2018. je njena traka "Strike" izašla na vinylu labela Machine koji je Sims pokrenuo u suradnji s Kirk Degiorgiom. 1. studenog 2020. puštala je u Livestreamu Machinea, a te večeri vrtili su još ikone Ben Sims, DJ Bone, Robert Hood, i Kirk Degiorgio.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2