Skip to main content
  • 17.02.2017.

Weekend Pick: Pytzek, Terry Francis i Adam Beyer u mixu

U rubrici Slušaonica i Special Download uvijek možeš pronaći dobre glazbe za predstojeći vikend.

Piše: 

Naslovna foto

Vinylmania


Na našem Soundcloudu i Youtubeu danas smo slušali odlične, house, tech-house i techno mikseve, te odabrali tri koja mogu poslužiti kao super uvertira za ovaj party vikend. Prvi miks snimljen za DJ Seansu na Radio Studentu potpisuje Pytzek, vlasnik etiketa Burek i Pomalo, te dugogodišnji rezident Sirupa.

Slijedi mix tech-house inovatora Terry Francisa koji svoju 17 godina dugu rezidenciju bilježi u londonskom Fabricu. Tamo je prvi put zasvirao na otvaranju kluba 1999.g. te za pultom bio više od stotinu puta. Slušate snimku iz Fabrica od 07.01.2017.

Za kraj tu je svima omiljeni techno DJ i vlasnik Drumcode etikete Adam Beyer kojeg smo lani slušali na Sonusu. U sklopu radijske emisije Drumcode Radio Show #341 snimljen je i emitiran njegov mix u rimskom klubu Rebel Rebel 10.02.2017. Uživajte!
{youtube}-x_alFautK4{/youtube}

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2