Skip to main content
  • 12.02.2020.

6 upečatljivih nastupa Fatime Hajji. Jedan je održan i kod nas!

Dalmacija se sprema za veliki techno spektakl na praznik rada 1. svibnja kada u Šibenik slijeće karizmatična techno diva iz Španjolske – Fatima Hajji.

Piše: 

Project Vojarna na svom prvom ovogodišnjem partyu sprema odlazak u underground prostor bivše šibenske vojarne Bribirski knezovi – Hangar 303 koji se već prošle godine iskazao u pilot izdanju ugostivši rezidente Tresora.

Španjolka koja je brzo stekla simpatije publike poznata je po energičnim nastupima, a da će slično napraviti i na Jadranu u to uopće ne sumnjamo.

Zato smo malo pogledali njene video setove na Youtube i prisjetili se 6 nastupa unazad par godina koje svakako morate poslušati. Od omiljene Nizozemske do Amerike, Libanona, Hrvatske, Argentine, Perua, a najviše ih je zabilježila u Španjolskoj.

Fatima Hajji @ Awakenings Gashouder (Amsterdam – Netherlands) 19 04 2019

Fatima Hajji @ Klandest Boat Party (New York – USA) Videoset 08 09 2019

Fatima Hajji @ Closr (Beirut – Lebanon) 01 12 2018 – Videoset

Zanimljivo je da je jedan od tih nastupa bio i u Puli – Fort Bourgignon gdje je vrtila u sklopu Konekt Croatia. Project Vojarna je 2018. nagrađen Ambasadorom po glasovima publike, a za 2019. su nominirani u kategoriji "Party godine" te se natječu u nagradi za najbolju udrugu sa vlastitom "Echo".

Fatima Hajji @ Verknipt Festival 2019

Fatima Hajji @ DAVA Festival 2019 (Sighisoara / Romania)

Fatima Hajji @ Fort Bourguinon (Pula – Croatia) 14 08 2017

Ulaznice po cijeni od 70kn možete kupiti ovdje.

Ulaznice su u prodaji do isteka zaliha nakon čega će cijena biti 90 kn.

Pratite Project Vojarna i na društvenim kanalima

FB Event 01.05.20 Hangar 303
Facebook
Instagram

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk