Skip to main content

Cercle Stories spaja elektroničku glazbu i nova svjetska čuda

Nove avanture francuskog brenda Cercle koji nas posljednjih godina oduševljava sa setovima poznatih DJ-a na atraktivnim lokacijama.

Piše: 

Pokrenuli su projekt Cercle Stories i novu etiketu

Prvo je osnovana etiketa Cercle Music, za koju je Sebastian Leger premijerno izveo traku "Giza", nastupivši ispred slavnih egipatskih piramida. Nedavno je Cercle počeo s emitiranjem novog serijala Cercle Stories, gdje odabrani izvođač izvodi jednu traku uživo na mašinama, a sve se snima na lokacijama koje možemo slobodno nazvati svjetskim čudima.

Prvi u nizu predstavio se NTO, koji je nastupio na jezeru Lac de Soi u švicarskim Alpama, a nalazi se na 2247m nadmorske visine.

Uslijedio je live session Christiana Löfflera u španjolskoj pokrajini Andaluziji. Ronda je grad na planini koji je sagrađen iznad duboke klisure. Ova klisura (El Tajo) odvaja novi grad iz 15. stoljeća od starog grada, koji datira iz vladavine Maura. Puente Nuevo, kameni most koji se proteže kroz klanac, ima vidikovac s kojeg se pruža pogled.

Treće, ali sigurno ne i posljednje izdanje je snimljeno kod kapele Saint Michel d'Aiguilhe u Francuskoj koja se nalazi na 85-metarskoj vulkanskoj stijeni, a svoj live session predstavio je Joris Delacroix. Koliko primjećujemo u ovom serijalu Cercle će predstavljati manje poznate izvođače.

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop