Skip to main content
  • 13.12.2023.

Božićni ples uz MYUZ i prijatelje u Vinkovcima

Obiteljsko okupljanje u ovakvom sastavu se zadnji put dogodilo u 2015. godine u Osijeku.

Piše: 

U ponedjeljak 25. prosinca, MYUZ se vraća u Vinkovce u Vanilla Club za Božićni ples u obiteljskom okruženju i ambijentu. Uz domaćine večere Hudija, Sicillija i Yakku svoje trake će zavrtjeti Ervin Mandari te Tom Spock.

Hudi stiže iz Vinkovaca i sljedeće godine slavi veliki jubilej – deset godina za pultom. Član je nagrađivanog MYUZ kolektiva. Njegove setove se moglo uhvatiti na rezidencijama u Klubu, Steelu i Vanilla Clubu, ali i u drugim klubovima diljem Hrvatske i regije, kao i na festivalima poput EXIT-a, LMF-a, Špancirfesta i našeg Endorphina.

Sicillio je jedna trećina nagrađivanog kolektiva MYUZ. Posljednje vrijeme ga često možemo uhvatiti u b2b kombinaciji s kolegom Hudijem. U svojim setovima donosi minimal, tech house zvuk kojeg miješa s deep houseom i houseom.

Yakka je višestruko nagrađivani novogradiški DJ i producent. Poznat je po svojim neizostavnim šiltericama na nastupu, širokim house opusom. Nedavno je predstavio svoj novi projekt “Domaće House Obrade“.

Ervin Mandari je stara “njuška” đakovačkog zvuka i rezident Urban Art organizacije. Tom Spock je rezident Temptation organizacije koja aktivno i kvalitetno djeluje od 2004.

Najavljivajući novo obiteljsko Božićno okupljanje iz MYUZ-a su poručili “Sretni smo što opet imamo priliku okupiti se u ovakvom sastavu, koji se zadnji put dogodio 2015. godine u Osijeku. Nakon svega navedenog, Mislimo da se da zaključiti kako ovo nije samo party, nego jedno obiteljsko okupljanje, koje veže zajednička strast prema dobroj glazbi i dugogodišnjoj suradnji.”

FB EVENT: Božićni MYUZ @ Vanilla Club, Vinkovci

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2