Skip to main content
  • 10.04.2022.

Izvrstan dokumentarac o Fatboy Slimu

Pogledajte novi dokumentarac o Normanu Cooku poznatijem kao Fatboy Slim koji je snimljen uoči 20. godišnjice njegovog velikog partya u Brightonu – Big Beach Boutique

Piše: 


Tko će bolje istražiti njegov život i rad od lokalne TV ekipe "Latest TV". Pomno su pratili njegov rad i karijeru, uključujući susrete s u Hove Lagoonu, gdje često pije kavu i razgovara sa svojom publikom.

Ovaj kratki film pruža uvid u Normanov lik i djelo u Brightonu tijekom godina, kao i na njegov prethodni Big Beach Boutique show i koncerte na stadionu Amex. Latest TV voditelj Guy Lloyd uživa u šetnji s Normanom po svom rodnom gradu kako bi saznao što mu i 20 godina nakon, daje jednaku želju da raspleše mase ljudi.


(Image: PA)

Dokumentarac je došao u pravo vrijeme budući da Fatboy Slim na plaži u Brightonu 22. srpnja ove godine slavi 20 godina od epskog Brighton Beach partija na kojem je prisustvovalo 250 tisuća ljudi.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2