Skip to main content
  • 24.07.2023.

Kamenolom Cave Romane postaje party destinacija. Video sa Future Scope premijere!

Nakon BSH Eventsa, Future Scope i Balance su priredili party u sada već dobro nam poznatom antičkom kamenolomu koji se nalazi pored mjesta Vinkuran u Istri

Piše: 

Cave Romane postaje nova party destinacija

Na ovom mjestu do prošle godine održavali su se samo koncerti, a prošloga ljeta prvi party elektroničke glazbe održao se s Joris Voornom u organizaciji BSH Events. Lokacija se pokazala savršenom za partijanjem, što je samo dalo vjetar u leđa za daljnje pothvate ovom ali i drugim organizatorima.

U lipnju ove godine BSH su priredili ponovno vikend za pamćenje uz svjetski brend Gates of Agartha s kojeg posjetitelji i danas opisuju to kao nadrealno iskustvo, a prošlog vikenda na red je došla suradnja Future Scopea i Balancea. Na stageu su se osim domaćih snaga (Shipe, Neroa, Lemon, Krekman) izmjenjivali i 3 vrlo zanimljiva headlinera Oxia, Guy J. i Christian Craken, a publika je ponovno plesala i uživala u jednom od najljepših novo-otkrivenih ambijenata barem što se tiče elektroničke glazbe.

After se održao u Beach Baru Soline


Sigurni smo da ovdje priča oko Cave Romane neće stati jer lokaciji se smiješi blistava budućnost po pitanju programa elektroničkog zvuka, a partijanerima je postala omiljena u manje od godinu dana od prvog partya. Dio atmosfere sa prvog Future Scope & Balance partya u video sažetcima donosimo i na našem Instagramu.

brejcha 2
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.