Skip to main content
  • 23.03.2021.

Marcel b2b Marin Biočić s Veprinca poviše Opatije

Platform081 iz Crne Gore o kojima smo pisali prošli tjedan imali su vrlo kreativan vikend u Opatiji tijekom održavanja Ambasadora.

Piše: 

Upravo je Ambasador stvoren kao platforma koja povezuje i radi na kulturnoj razmjeni što u ovom primjeru to i dokazuje.

Ekipa iz Crne Gore je došla u punom sastavu koji je činio snimatelje, fotografe, PR-ove, DJ-e i clubbere, a njihov prvi zadatak bio je fotografirati Simpozij, te napraviti Livestream s dodjele nagrada Ambasador koji ste mogli pratiti putem FB-a i YT-a.

Platform081 je multimedijalna platforma koja se bavi osmišljavanjem i realizacijom raznovrsnih događaja iz oblasti umjetnosti i kulture.

U subotu 20. ožujka nakon Ambasadora uživo su emitirali prekrasne prizore s terase jednog objekta pokraj Veprinca, inače vidikovca poviše Opatije s pogledom cijeli zaljev. Za glazbu i sunset b2b DJ set bili su zaduženi Marcel (UFO Beats) i Marin Biočić (Seriously Twisted).

Marcel (Liminal, UFO Beats, KBS) je inače bio odlilčno pojačanje i lokalna podrška u organizaciji Ambasadora te moderator panela "Što znači biti DJ u Hrvatskoj", dok je Marin Biočić (Seriously Twisted) došao u svojstvu gosta prvog panela Simpozija gdje je diskutirao na temu "Plan otvaranja event industrije" zajedno sa Sanjinom Djukićem (LAA, Exit festival), Krešom Biškupom (Forestland), Simon Horvat (Sonus festival). Moderator teme je bio Adnan Mehmedović Medo, a izvještaj i cijelu snimku objavljujemo uskoro.

Drago nam je da je Ambasador povezao i poslužio za lijepo druženje, a evo što su Platform081 pritom izjavili: "Stigli smo u Hrvatsku i penjemo se na Veprinac sa hrvatskim predstavnicima u minimal, deep i micro house-u."

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk