Skip to main content
  • 16.01.2020.

Omiljeni britanski techno dvojac Karenn u dokumentarcu izvode hardverski live set

Arthur Cayzer (Pariah) i Jamie Roberts (Blawan) poznatiji kao Karenn otkrivaju svoju formulu za live nastup u sklopu dokumentarnog serijala RA Sessions.

Piše: 


Prošla je godina bila posebna za britanski dvojac, ali ne isključivo radi njihovih nastupa uživo. Pokrenuli su novu etiketu Voam i izdali prvi EP nakon petogodišnje pauze. Iznenađenje je to s obzirom da su vrlo aktivni kao solo producenti (Pariah i Blawan), pa eto podatak da su oboje izdali albume 2018.g.

Novi EP bio je najskromniji način da signaliziraju procvat i na neki način pokažu snagu svojih techno nastupa uživo kroz produkciju. To je bio tek početak jer nakon prvog EP-a stigao je i album "Grapefruit Regret" s kojim su nastavili probijati granice prema naprijed.

Kroz 25 minuta Resident Advisor vas odvodi na jedinstveno putovanje. Karenn će pokazati na koji način su došli do šire palete zvukova u svom radu i kako zvuči jedan od najboljih techno live actova na vrhuncu svoje karijere. Imat ćemo ih priliku slušati na Dimensions festivalu u Tisnom od 13.08. do 18.08., za koji su upravo u prodaji povoljnije ulaznice za regionalce.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk