Skip to main content
  • 18.09.2023.

Pogledajte dugometražni dokumentarac o životu Laurenta Garniera

Dokumentarac donosi intervjue s Carl Coxom, Jeff Millsom, Miss Kittin i mnogi drugim važnim akterima s elektroničke scene

Piše: 


Europski javni servis posvećen kulturi ARTE objavio je dugometražni dokumentarac o životu francuskog DJ-a Laurenta Garniera. Priča o životu, radu i djelovanju legendarnog Francuza nazvana je “Off the Record”, snimana je između 2017. i 2019. te je prvobitno objavljena u kinima u Francuskoj u 2021., a režirao ga je Gabin Rivoire.

Off the Record” kroz svojih devedeset minuta donosi ekskluzivni intervju s Garnierom, koji otkriva detalje iz svog djetinjstva, mladosti, prve glazbene korake te iskustva koja je stekao u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Priču o legendarnom DJ-u upotpunjuju dubinski intervjui s raznim velikanima elektroničke glazbe poput Carl Coxa, Jeff Millsa, Richie Hawtina, Miss Kittin i drugih.

Dokumentarac možete besplatno pogledati na online platformi ARTE-a klikom ovdje.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop