Skip to main content
  • 9.02.2021.

Techno Experience iz Dalmacije – spojili hibridni techno i analogni ritam

Techno Experience je projekt pokrenut od strane dva totalno različita umjetnika koji su odlučili spojiti dva svijeta u jedan.

Piše: 


Glavni pokretač projekta je bubnjar Drumming every day aka Milan Mijač koji je svoju bubnjarsku karijeru počeo 2011 godine. Kroz svoju karijeru nastupa u sastavu benda M.O.R.T, PBO i DED skupa su izbacili nekoliko albuma.

Osim toga Drumming every day aktivno snima videa u svom studiju za svoj youtube kanal pa je tako došla i ideja da u studiju spoje bubnjeve i DJ set up. Drugi član projekta je Chanovski mladi DJ iz SInja koji je u svoje protekle tri godine nastupao u splitskom klubu Kocka gdje je također vodio svoju black and blue noć, Aurori na eventu Magic sound of dalmatia.

O videu:
U ovom videu dečki su uspjeli spojiti hibridni techno i analogni ritam sekcije tj. bubanja, Chanovski sa svojom sci fi, ambiental i eksperimental techno playlistom i Drumming every day aka Milan MIjač na bubnjevima.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk