Skip to main content
  • rolando
  • 25.03.2022.

TikTok fanovi otkrivaju kako se pleše na rave himnu Jaguar

Nema toga partijanera koji nije čuo Rolandov bezvremenski hit Jaguar

Piše: 

Naslovna foto

DJ Rolando

Uradak s kojim su završavali i još uvijek se njome privode kraju brojni partiji, Jaguar koji je ujedno i signal da se ide na after, inače je djelo detroitskog producenta meksičkog podrijetla koji se za ovu skladbu potpisuje kao The Aztec Mystic, a pjesmu naziva The Knights of Jaguar.

23 godine prošlo je od nastanka rave himne koja jednako pali podije kao i na svom početku. TikTok kao novi digitalni plesni podij prepun je šaljivih, zabavnih i zanimljivih video isječaka. Prošli tjedan pratili smo kako se pleše na techno glazbi, a ovaj put donosimo kako korisnici ove društvene mreže plešu na Jaguara.

@familia_triana @stonebeatsdjs gracias por vuestros directos de buena música!!!!! #musica #djs ♬ Knights of the Jaguar – DJ Rolando

@oespanhol_ Responder a @lucianopinto74 ♬ Knights of the Jaguar – DJ Rolando

@samirahaddout

 

♬ Knights of the Jaguar – DJ Rolando

@lolooo8555 toma temazzo!!?#thecno#fyestuky#camarote ? Knights Of The Jaguar – DJ Rolando

@kons_tanze #kons_tanze #knightsofthejaguar #djrolando #1999 #electronic #technomusic #technodance #dancemusic #oldbutgold #raven #dancegirl #raver #ravegirl #90 ? Knights Of The Jaguar – DJ Rolando


 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2