Skip to main content
  • 25.09.2018.

Objavljen aftermovie Moondance Festivala 2018

Moondance Festival objavio je aftermovie 6. izdanja na tvrđavi Kamerlengo u Trogiru. Tri nezaboravne noći plesa pod mjesečinom zabilježene su u after filmiću!

Piše: 

Na ovogodišnjem izdanju pred brojnom publikom iz cijeloga svijeta nastupali su headlineri koji predstavljaju sam vrh svjetske techno scene: Rodhad, Radio Slave i Monoloc u okviru Dystopian noći, dok je najznačajniji techno klub u povijesti Tresor doveo Jonasa Koppa, K-HAND, Handmadea, te The Analogue Cops.

Osim navedenih izvođača koji su odradili setove za pamćenje na trogirskoj kuli Kamerlengo nastupali su i KiNK, Francesco Tristano i Eduardo de la Calle. Da mogu stati rame uz rame sa svjetskim imenima, sjajnim nastupima dokazali su regionalni DJ-i Forest People, Filip Xavi, Ivan Komlinović, Jan Kinčl, Avoid, DJ Jock, Edy C

Pored nezaboravnih noći u okviru programa festivala održane su i razne prezentacije i radionice za DJ-eve, kao i after partiji.

Moondance festival održan je od 9. do 11. kolovoza u Trogiru, a predstavlja egzotični spoj elektroničke glazbe, video umjetnosti, edukacije i zabave, pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom i jedinstvenim ambijentom srednjovekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regije.

Aftermovie Moondance Festival 2018:

.

Predstavnik Moondance festivala Pero FullHouse aka Skeptik odlazi u Pariz 27. rujna gdje će u okviru Paris Electronic Weeka, promovirati sam festival i raditi u jednom od najboljih techno klubova na svijetu Concrete, gdje će promovirati zvuk Moondancea!
Moondance festival priprema i novo izdanje Electric Halloweena – najvećeg regionalnog okupljanja electro zombija. Uskoro više informacija!

Za kraj nam preostaje podsjetiti Vas kako postoji na desetke razloga zašto su ovu party knjižicu morate zapisati i posjet ovom odličnom festivalu, ukoliko taj zadatak do sada niste ispunili. Galerija prepuna zavodljivih fotografija nalazi se ispod na sljedećim linkovima:

15 vrućih fotografija sa druge noći Moondance festivala

Ovih 15 fotki pokazuje kako su čarobnjaci techna zatvorili 6. Moondance festival

 

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk