Baner
alt

Damir Pushkar na kompilaciji Hectora Romera

Petak, 06 Veljača 2015

Kada si mlad, voliš ono što radiš i u tome si dobar kao Nutella na palačinki, vrata ti se počinju otvarati posvuda. Na tebi je samo da radiš, rasteš i razvijaš se dalje kako bi bio spreman kroz sva ova vrata proći.


Damir Pushkar je mladi i perspektivni DJ i producent, zagrepčanac zaljubljen u beat koji zadnjih 7 godina suvereno piše svoju glazbenu priču koja je započela izdanjem za Bonsai Music 2008., Izdanje je odmah skočilo na prvo mjesto singlova na DJTUNES i uslijedila je i duga i plodna suradnja s našim Fabianom Jakopetzom.

alt
 
Nije loše za jednog novaka da na listama pregazi teškaše poput Deadmau5a, Armand Van Heldena i Fatboy Slima. Kako se u svemiru elektroničke glazbe informacije šire brzinom svjetlosti uskoro su uslijedili i remixovi za Tiesta, Airwavea, Outcodea, Wasabija, Jakea Childsa, Darrena Bailiea (ex.Guru Josh Project), Evrena Ulusoya...
 
Damir ne posustaje i uz DJ-ing i produkciju i suradnje s domaćim umjetnicima popout Colonije, Kočanog Orkestra i Franke Batelić, njegov rad zamijećuje i Roger Sanchez koji ga nekoliko puta uvrštava na playlistu emisije "Release Yourself" dok je njegov singl "Plastic Man" uvrstio i na svoju kompilaciju najboljih.
 
No nije jedino veliki Sanchez bacio uho na našeg Damira. Ušnu školjku u njegovom smjeru svrnuo je i veliki Hector Romero koji ga je smjestio na svoju guestmix kompilaciju na Deeper Shades of House #470 koja izlazi u sklopu DSOH radio emisije Larsa Behrenrotha
 
Punu tracklistu guestmixa pogledajte niže a cijeli Deeper Shades of House #470 poslušati klikom na link.
 
# - artist - title - label
1. Fred Everything 'Street Luv' Orig - Lazy Days Recordings
2. Solomun 'Friends' Orig - KNM
3. London Grammar 'If You Wait' - Unreleased 
4. Supernova 'Suite 58' Tiger Stripes Rmx - Lapsus Records
5. Damir Pushkar Feat. B.Original 'After Life' -Orig - Sole Channel Music
6. Tiger Stripes, Jerome Sydenham 'Elevation' -Radio Slave's One More Kiss Remix - Ibadan (Classic Pick for the mix)
7. Johnny D 'Believer' - 8Bit _Unreleased
8. David Morales Pres Quentin Harris & Hector Romero 'The Xperience' - Def Mix Music -Unreleased 
9. Roland Clark 'Go Back' -Tedd Patterson Rmx - Delete Music -Unreleased
 
Damira ćete uskoro moći uživo poslušati u baru koji ime dijeli s talijanskim astronomom. Galileo bar te 7. ožujka zove na prvu godišnjicu D.I.T.A. Recordsa na kojoj će uz našeg Damira zasvirati i  Adoo, Tommy Marquez u leđa o leđa setu s Labozzom, i Ronnie M. Do tada ostavljamo vas sa malim teaserom. Ostanite nam pozdravljeni i rasplesani.
 
Damir Pushkar na kompilaciji Hectora Romera