Skip to main content
  • Funkerman

Funkerman nastavlja zadirkivati

Pozitivno opsjednut stvaranjem novog materijala kojim želi naglasiti bit bezuvjetne slobode i ljubavi Funkerman očito izražava da ne želi hodati malen ispod zvijezda.

Piše: 

Naslovna foto

Funkerman

Funkerman je ovu godinu odlučio ući u stilu s izdavanjem novog singla ”Blow”, koji predstavlja njegov tipični način produciranja elektro housea, ali i uzbudljive promjene u kreativnom smislu. Zvuk je osvježavajući izgrađen na tragu francusko elektro scene. Distorzija akorda nadograđuje se na bass dionice stvarajući tako sanjivu i bujnu melodiju. Klasična progresivna struktura čini ga urednim, iako stilski ovim singlom Funkerman nastavlja zadirkivati ​​u trajanju od dvije i pol minute uz podsmijeh prema vrhuncu pjesme. U paketu dolazi i radio edit koji se lako može uklopiti u brojne klubske setove.

{soundcloud}https://soundcloud.com/flamingo-recordings/funkerman-blow-preview{/soundcloud}

Osim izdanja Blow, Funkerman nastavlja surađivati s likovnim umjetnikom Ruter Termohlenom s kojim je radio na videu za singl ”Remember”. Radi se o umjetniku koji je sposoban vizualno pomicati granice, a kao Funkermanov partner pozabavit će se stvaranjem ekskluzivnih umjetničkih djela samo za njega.

{youtube}lLL8Roy_vYw{/youtube}

Singl Blow bit će objavljen 6. veljače na Flamingo Recordingsu i isključivo dostupan na Beatportu. Na svim drugim online trgovinama bit će dostupan od 20. veljače.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2