Skip to main content
  • Home Made Electronica
  • 8.11.2010.

Home Made Electronica predstavlja Life Socks – Escape from factory EP

Kultna domaća digitalna etiketa Home Made Electronica ima novo izdanje kroz koje, u svom stilu, promovira newcomere na domaćoj sceni elektroničke glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Home Made Electronica

Ovaj put riječ je o mladom autoru Luki Matutinoviću, koji se na svom prvom izdanju za HME pojavljuje pod psudonimom Life Socks. EP sadrži tri skladbe, od koje one naslovljene ''Tomkra'' i ''The Birth'' koketiraju s electro houseom i suptilnim progressive zvukom, dok je ''End of World'' melankolična vokalno-ambijentalna balada.

HME se ovim izdanjem vraća u pogon nakon kraće stanke te uz kompilaciju ''Are you Home Made? Ask your parents'', na kojoj je radio poznati londonski DJ i producent Asad Rizvi, najavljuje i jedno various artists izdanje na kojem će se pojavit najnoviji uratci domaćih uzdanica kao što su Home Boy, Monotek, Dav, Vampulator, Iggy Dub i Pile. 
Vizualni identitet i ovom je izdanju udahnuo fotograf Fon Fersen.

Life Socks – Escape from factory EP – HME EP 032

The Birth – (07:28)
Tomkra – (05:12)
End Of World – (06:13)
 
Link to You Tube playlist

https://homemadeelectronica.com/blog/?p=36

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop