Skip to main content
  • Mr C
  • 14.01.2013.

Mr. C izdaje novi album!

Iako je najavljen još prije 3 godine, album Mr. C-a ‘Smell the coffee’ izlazi tek ove godine, jer nekadašnji vokal The Shamena, i vlasnik etikete Superfreq, nije bio zadovoljan onim što je tada napravljeno.

Piše: 

Naslovna foto

Mr C

Mr. C je potvrdio da je prošli tjedan završio, odnosno masterirao svoj nadolazeći album ‘Smell the coffee’, koji je najavljen još prije 3 godine. Kako kaže, nije bio zadovoljan stvarim na albumu, pa ih je sve preradio i sad je oduševljen.

Iako je prvenstveno dance album, izdanje je vrlo raznoliko, a tema albuma je buđenje ljudske svijesti i sagledavanje situacije i svijeta oko sebe. Kako je ovim albumom htio prenijeti i neku poruku, kao i neku korisnu informaciju, album nije isključivo instrumentalan, nego ima 5 instrumentalnih, te 5 stvari s vokalom, u rasponu od 112 do 126 BPM-a, a žanrovski variraju od acida, housea, electra, techna i ležernijih stvari.
{youtube}udIKxxON14E{/youtube}

Neki od vokala su ljudski, pa i njegov, a na jednoj stvari je robotski vokal, a svaka od tih 5 vokalnih stvari, nosi neku poruku, od poruke da moramo otvoriti svoj um, do političke satire, i poziva na mijenjanje svijeta.

alt

Album će izaći kao digitalno izdanje krajem travnja, i to za ponovno pokrenutu, ili osvježenu etiketu Superfreq, na kojoj će uskoro izaći i Mr. C-ev EP “I’m Gonna’ Give You Some”, početkom veljače. No, Mr. C najavljuje još mnogo suradnji, produkcija, remikseva….tako da ove godine sigurno još slušamo od Mr.C-a.

Skinite njegov najnoviji miksMr C. 2013 Superfreq X fabric Mix.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2