Skip to main content
  • alt

Yoshitoshi slavi 20 godina novim remixevima

Jesen 2014, je posipana raznolikim slavljima i rođendanskim feštama. Tako, između ostalih i label koji je osnovao Deep Dish (čini se kao stoljećima udaljene 1994.) slavi 20 godina postojanja i djelovanja na house sceni.

 
Kako bi dostojno proslavilio ovu okruglu brojku donose remiksani hit, koji je punio podije desetljećima, u nekoliko varijacija, sada sakupljenih na jednom izdanju na kojem su svoje vještne miksanja uposlile istaknute figure dance glazbe.
 
Radi se o višestrukim miksevima kultne trake "House music" Eddiea Amadora koja je originalno objavljena pod Yoshitoshi labelom četiri godine nakon njegova osnutka. Na misiji dežurnih miksača našli su se Uto Karem, Robosonic Anthony Atalla koji će ovom klasiku podariti novo ruho svaki na svoj način. Radi se o singlu na kojem se nalazi fenomenalni vokal koji hipnotički ponavlja parolu "Not Everyone Understands House Music" koja je s vremeneom postala himna house poklonika.
 
Ova remixana reizdanja čakaju se sa nestrpljenjem u zraku i mnogi su se internacionalno poznati džokeji i producenti poput Carla Coxa, Sharama, Proka & Fitcha, Andhima i Gela Abrila vrtili u svoji stolicama i čekali ove nove stanovnike svojih setova.
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop