Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Cortex Thrill nastupili na Legacy festivalu u Belgiji za 30 tisuća ljudi

Četvrtak, 16 Lipanj 2022

Cortex Thrill - još uvijek aktualni dobitnici nagrade “Ambasador” za najbolji album plesne glazbe, nastupili su na jednom od najvećih festivala elektroničke glazbe u Europi


Radi se o Legacy festivalu u Belgiji koji se održao 11. i 12. lipnja na jezeru Silver Lake kod belgijskog gradića Mol, a gdje se okupilo 30 tisuća ljudi u dva dana. Donosimo fotografije i video!

Nastupilo je 100 artista u dva dana na 8 pozornica

Deveti po redu Legacy Festival predstavio je zvučna imena renomiranih i poznatih Dja, začetnika elektroničke scene kao što su Grammy nagrađivani producenti i DJ-i Paul Oakenfold i Roger Sanchez, te ostale legende: Marusha, Da Hool, Westbam, Bonzai All Stars, Jones & Stephenson, Todd Terry, Jens Lissat i drugi….

Ovogodišnji Legacy festival je poseban po proslavi 30. godišnjice izdavaštva jedne od prvih renomiranih izdavačkih kuća za elektroničku glazbu: “Bonzai Records”, a za koju izdaju i “Cortex Thrill” od samih početaka.

Cortex Thrill su tamo imali promociju svog novog singla trilogije “Cosmic Voyage Episode II” te jedno posebno digitalno izdanje za novo tržište. Radi se o digitalnom NFT izdanju pod imenom “Assymetry”, a svrha tog NFT izdanja služi isključivo za sve više popularne digitalne aukcije i kolekcionare digitanih asseta.Cortex thrill dobili su ponudu od inozemne booking agencije za nastupe u Europi. Već su najavljeni nastupi na Bonzai Stageu od svjetskog festivala "Tomorowland" iduće godine, u Italiji i u Rotterdamu u clubu De Graanbeurs, gdje često nastupa i svjetski poznati dj Tiesto.

Pored nastupa, dogovorili su nekoliko suradnji sa imenima kao što su JayDee, Jens Lissat, Bonzai All Stars, Thorin van Gelden itd...

Nekoliko video isječaka sa nastupa u Belgiji pogledajte niže na našem Instagramu.