Skip to main content
  • alt
  • 15.08.2018.

Policijsko izvješće – teško ozlijeđen partijaner na Modem festivalu

Na području Primišlja, u razdoblju od 6. do 12. kolovoza, održan je festival psihodelične glazbe Momento Demento.

Piše: 


U cilju sprječavanja i otkrivanja činjenja kaznenih djela i prekršaja iz domene zlouporabe droga organizirano je i provedeno pojačano postupanje koje su proveli policijski službenici Policijske uprave karlovačke, Odjela kriminaliteta droga, u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije.

Naime, tijekom održavanja navedenog festivala nije bilo evidentiranih kaznenih djela niti narušavanja javnog reda i mira, evidentiran je jedan nesretni slučaj kojom prilikom je jedna osoba nakon skoka s visine u rijeku Mrežnicu teško ozlijeđena. Evidentirano je ukupno 48 prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, te su protiv četiri hrvatskih državljana podneseni optužni prijedlozi, a od 44 stranih državljana izdavanjem obaveznih prekršajnih naloga naplaćeno je ukupno 146.666,52 kuna kazni.

Zaplijenjeno je 338,2 grama marihuane, 107,7 grama hašiša, 27 markica LSD, 4 grama amfetamina, 122,6 grama MDMA, 1,7 grama ectasya i 13,1 gram kokaina.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2