Skip to main content

Reportaža s Future Scopea: Dave Clarke je techno i techno je Dave Clarke

Future Scope je ove godine krenuo žestoko i u zagrebački „hram sreće“ doveo neka od najpoznatijih imena elektroničke scene

Piše: 

Plesali smo tako u 2023. uz T. Francisa, A. Kowalskog, K. Gawlas, a nedavno pravi spektakl priuštio nam je barun techno zvuka – Dave Clarke.

Otvaranje večeri odradili su rezidenti Boogaloo-a i miljenici domaće publike, Shipe i Jock. Jedan i drugi imaju zarazno dobru energiju i odličan vajb s publikom pa je bilo jasno da će Shipe b2b Jock na domaćem terenu biti moćna techno uvertira za velikog Dave Clarkea.

Oko 2:30 Dj pult i dobro zagrijanu publiku preuzeo je maestralni pionir techna, poznat po tome što trendove ne prati – on ih stvara. Krenuo je energično i brutalno, kao što smo i očekivali, a zvuk iskonskog techna od samog starta držao je na nogama sve prisutne.

Bila je to tvrda techno vožnja od puna dva sata. Clarkeova nevjerojatna energija i usredotočenost na zvuk koji stvara rezultirali su fenomenalnim setom koji nikoga nije razočarao. Potvrdio je svoju reputaciju i pokazao da mu godine ne mogu aposlutno ništa – Dave Clarke je techno i techno je Dave Clarke.

Nakon brutalnog Clarkea zatvaranje je odradio Antonio Pepe. Talijanski virtuoz nas je „preuzeo“ točno tamo gdje nas je DC „iskrcao“ i energično nas vozio još sat i pol. Plesalo se do zadnje sekunde, iscijedio nam je skoro zadnji atom snage.

Našli smo još malo energije za after na malom flooru gdje su neumorno peglali Neroa b2b Shipe do ranih jutarnjih sati.

Fenomenalna noć – odličan techno zvuk, jako pozitivna energija, euforična lica i tijela umorna od cjelonoćnog plesa. Bravo FS ekipa, jedva cekamo idući party!

Pogledajte dojmove naše novinarke na Instagramu

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2