Baner

Reportaža sa Dirty Xmas partya u režiji Dirty Beatza

Četvrtak, 27 Prosinac 2018

Prošle subote u Depo klubu se ponovo održao Dirty Beatz party, kao zagrijavanje za početak blagdana i pripreme za najluđi party godine.


Dirty Beatz su ponovo pokazali svu energiju koju mogu producirati, no ovaj put su malo usporili i pokazali cijeli spektar drum and bass glazbe. Nakon zadnjeg koji je bio neumorno ispumpavanje energije, ovaj je bio nešto umjereniji što je i pokazalo veću količinu opće poznatih skladbi kao što su Dimension – Whip Slap, Mefjus – If i Could, Signal – These Eyes, te Dub Physics – Bounce.Prve termine ponovo su zauzeli Matz i Leeks, dok nakon 01:30 počinje 4 i pol satni b2b2b između Tekitoke, Kodina i Kule. Polusatne promjene rezultiraju erupcijom pozitivne energije, plesa i masnih bass dionica. Zaista kroz noć ni jedan podžanr drum and bassa nije izostao. Bilo je neurofunka, minimala, deep, rolleri, liquid, vokali, udari zraka od subova - jednostavno za doživjeti.

Ekipa Dirty Beatza je ponovo pokazala da može napraviti vrhunski party samo sa rezidentima, a mi ne možemo dočekati da ponovo plešemo sa njima.

Piše: Dragan Franc Srdoč aka FrenkyBoy (Bass Couture) 

Reportaža sa Dirty Xmas partya u režiji Dirty Beatza