Skip to main content
  • 16.06.2022.

Mike & Me: -Najviše bih volio sa James Hypeom odraditi traku-

Mike & Me je hrvatski DJ i producent, koji je jedan od rezidenata na plaži Zrće, a točnije popularnog kluba NOA

Piše: 


Nastupa još i diljem Europe, a između ostalog, izdao je pjesmu "Rock Your Hips" u suradnji s Jakeshoredrive za etiketu Jamesa Hypea, koju je sam vlasnik jako promovirao.

Mike & Me nastupa 1. srpnja u klubu Rocks Beach na Zrću u sklopu Summer of Love festivala uz još nekoliko EDM i bigroom izvođača svjetskog kalibra.

1. Na početku svoje karijere producirao si electro house, big room zvuk, dok si sad uplovio u tech house vode. Kako se razvijao tvoj zvuk kojeg produciraš i vrtiš kroz godine?

Od kako je Fisher izbacio Losing it, sve se promjenilo, tako sam i ja promjenio svoj sound i okušao se u Tech House-u koji je trenutno stvarno na vrhuncu. Izbacio sam prvi Tech House remix koji je eto eksplodirao i ima danas 12 miljuna pregleda na youtube-u i mnogi poznati DJi su ga svirali.

2. U proteklih godinu dana u tech house zvuku si obradio nekoliko kako legendarnih, tako trenutnih hitova. Koja je sljedeća stvar na redu za remix?

Iskreno nemam nešto u planu, kako mi dođe tako napravim, doslovce ako mi sutra sine ideja, ja ću ju iznjeti van…

3. Naravno osim remixa, objavio si i nekoliko vlastitih singlova, nedavno je izašao „Rock Your Hips“ koji je u kratkom vremenu prešao 200 tisuća streamova na Spotifyu. Imaš li još koji singl u rukavu spreman za objavu ili je sad fokus na ljetu i nastupima?

Rock Your Hips evo broji 450.000 streamova u mjesec dana! To je prvi baš solo release, bez izdavačke kuće, te sam stvarno sretan što je tako dobro prošla! Imam neke već stvari na kojima radim, ali sve ćete saznati ubrzo.

4. S kim bi želio imati suradnju u budućnosti?

Najviše bih volio sa James Hypeom odraditi traku, stvarno je sad na vrhuncu i bilo bi to odlično!

5. Dijelio si pozornice s poznatim imenima elektroničke scene. Tko ti je ostao u posebno u pamćenju?

Evo prije dva tjedna sa Fedde Le Grandom i Yves V… u mojih 29 godina, to je bila moja večer za pamćenje! Neopisiva ludnica svirati sa dvije zvijezde!

6. Dugi niz godina si rezident DJ na Zrću. Kakav je osjećaj tamo nastupati iz večeri u večer?

Iskreno, kad god završi jedna sezona, jedva čekam iduću… biti rezident DJ u jednom od najboljih klubova na svijetu, Noa Beach Club… to je iznimna čast! Svaki je dan u tome klubu drugačiji i uvijek je odličan osjećaj!

Summer of Love festival održava se 1. i 2. srpnja na Pagu u klubovima Rocks i Kalypso. Od poznatijih imena dolaze Julian Jordan, Bass Jackers, Moksi, Brooks i mnogi drugi. Tu je i specijalni boat party. Više o festivalu, ulaznicama i smještaju na službenom webu ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2