Skip to main content
  • 5.04.2019.

Gana Elez: Smatram da bi party trebao biti cjeloviti doživljaj – više dimenzionalno iskustvo

Iako djeluje samozatajno, stravstvena clubberica, scenografkinja, klupska managerica, ugostiteljka i majka – vrckasta Gana Elez, na sreću svih clubbera uz svoj team pokreće Miniwal.

Piše: 


Nova večer zamišljena je kao idealan klupski doživljaj gdje Gana vješto planira ispreplesti svoje scenografsko umijeće, ugostiteljsko iskustvo te ljubav prema sceni. U susret prvom izdanju bacili smo joj tri blic pitanja:

1. Odakle inspiracija za pokretanje Miniwala i što možemo očekivati od ovog programa koji već golica maštu?  

Hahaha! Odlično! Tako i treba. Smatram da bi party trebao biti cjeloviti doživljaj višedimenzionalno iskustvo stoga osim kvalitetne glazbe, domaće i inozemne, planiramo zagolicati sva osjetila posjetitelja i priuštiti im noći i jutra za pamćenje. Već četiri godine dvorca Lukavec su iza nas i oduvijek sam htjela osim jednog tako velikog eventa napraviti seriju manjih i eto sam se odlučila odvažiti i pokrenuti Miniwal kojim želim skrenuti pozornost na važnost ambijenta prilikom organizacije evenata te pružiti priliku mladim afirmiranim i neafirmiranim umjetnicima da pokažu svoje radove koje ćemo mi staviti na flayere i plakate.

Od glazbe možete očekivati moderniji minimal i micro zvuk koji nije pretjerano zastupljen kod nas ali i druge podvrste – bitno nam je samo da se glazbom širi svijest i dobra energija. Želimo predstaviti malo više artiste iz Rusije, Italije, Južne Amerike te naravno Njemačke. Sve te glazbenike smo ulovili ili na plesnim podijima diljem Europe ili preko društvenih mreža. Što se tiče već spomenutog ambijenta – očekujte neočekivano! Bit će puno igre s raznim rasvjetnim tijelima i tehnikama! Ono što me najviše veseli je što će DJ pult za ovaj event biti tako smješten da će se svuda okolo moći plesati. Tako da biti će to noć gdje ćemo se svi stopiti u jedno.

2. Kvalitetan event nije baš jednostavno organizirati kao što misle mnogi koji se u to upuste. Tko ti drži leđa?

Moja lijeva ruka je Mate, uvijek uz mene i on se brine oko glazbenog dijela, uz nas tu je Boki koji je za nas ima najbolji sound i bez njega ništa ne radimo, uvijek mi uleti i za razne popravke lampi i ostalih "žutih minuta", tu su i Tonka, mlada novinarka u usponu i pokretačica Mrtve Egzotike i Jeja također novinarka i event managerica koje su preuzele brigu oko drustvenih mreža i PR-a. Moram napomenuti da je tu i jos mnogo dragih prijatelja koji rado pomažu i još od dvorca u izvedbi scenografije i samoj demontaži. Vrlo rado surađujemo s drugim kolektivima, umjetnicima, organizatorima.

Zajedno smo jači!  

3. Stefano Aluzzi je po prvi puta kod nas. Kako ste baš odlučili da on bude vaš prvi gost i kako to da je izbor kluba pao na Aquarius i A1?

Jako smo sretni da sa rejverima Zagreba imamo priliku podijeliti osjećaj koji smo dobili od Stefana u legendarnom Hoppetose klubu u Berlinu kad smo Mate i ja zadnji put bili u našoj avanturi. Doslovno nas je pomeo, toliko da se nismo mogli zaputiti kući iako smo bili na odlasku. Hahaha. Bili smo tako oduševljeni da smo mu odlučili prići i eto nastalo je jedno pravo prijateljstvo. Dečko ima tako dobar ukus u glazbi, pomno bira svoje trackove i baš ga zna ubost. Sigurni smo da će on i Mate napraviti sjajan štimung. Dugo smo tražili pravo mjesto za evente dok nam za oko nije zapeo kultni Aquarius koji sad već neko vrijeme radi na tome da vrati svoj sjaj, stoga smo jako sretni da zajedno možemo stvarati i da smo dobili priliku s našim programom pridonijeti. Dejan je vrhunski profesionalac, a klub ima sve uvjete za kvalitetnu zabavu. Baš se veselimo!

 

Ne preostaje nam ništa drugo nego da se priključimo ovoj Miniwal groznici i da u posebnom ambijentu uz kvalitetan zvuk proslavimo ljubav prema rave-u i njenoj kulturi. Miniwal se održava večeras 5.4. u Aquariusu A1. Za pultom su kako i piše na vizualu – Stefano Aluzzi i Mate Čeko uz koje plešete punih 7 sati od ponoći za 60 kn.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2