Skip to main content

11 humanitarnih partya za požare u Australiji i očuvanje divljih životinja

Amsterdamski promotor The Gardens Of Babylon organizira događaje u 11 gradova širom svijeta radi prikupljanja sredstava za vatrom pogođena područja u Australiji.

Piše: 


Donirat će sav prihod sa 11 partya koji se održavaju u Europi, Aziji i Americi 17. siječnja. Gradovi domaćini tih partya su Berlin, Düsseldorf, Basel, Antwerp, Istanbul, Tel Aviv, San Francisco, Washington, DC, Mexico City, Singapore i Amsterdam.

Sav prihod usmjerit će se prema sedam organizacija i dobrotvornih organizacija u Australiji, uključujući državne vatrogasne službe i one organizacije koje se brinu za očuvanje divljih životinja.

"Ne može proći dan bez zastrašujućih i srceparajućih vijesti s gorućeg australskog kontinenta", poručuju organizatori. "Skupili smo se s mnogim nevjerojatnim partnerima i glazbenicima širom svijeta kako bismo organizirali prvi humanitarac imena Babylon Fundraiser."

Ulaznice za svih 11 događanja dostupne su na Resident Advisoru, a sve naknade za proviziju također idu u donaciju. Do sada su razorni požari Australije spalili više od deset milijuna hektara zemlje usmrtivši 28 ljudi i uništivši više od 2000 kuća. Svjetski fond za divlje životinje procijenio je da je poginulo više od milijardu životinja.

Desetci partya organiziraju se širom zemlje kako bi pružili potporu u borbi protiv požara, a određeni broj lokalnih producenata i izdavača izdao je EP-ove za prikupljanje sredstava ili obećao da će prihod ostvaren preko Bandcampa donirati u ovu svrhu.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2