Skip to main content
  • 6.11.2022.

40 svjetski poznatih DJ-eva stiže na Svjetsko prvenstvo u Kataru

Svjetsko prvenstvo u nogometu počinje za manje od dva tjedna

Piše: 

Katar odrađuje završne pripreme za prvo zimsko Svjetsko prvenstvo, a napokon su potvrdili i objavili veliku listu DJ-eva koji će nastupati u fan zonama. Ukupno 40 internacionalnih DJ-eva stiže na Arapski poluotok.

Kroz 28 dana Svjetskog prvenstva, održat će se 28 takozvanih “Aravian Nightsa” na kojima će nastupati Calvin Harris, David Guetta, Afrojack, Fatboy Slim, Steve Aoki, Hardwell i mnogi drugi. Uz DJ-eve, u sklopu zabavnog programa će nastupiti i eminentna lica iz svijeta rapa i hip hopa kao Rae Sremmurd, Tinie i Tyga.

Organizatori zabavnog programa Svjetskog prvenstva je festivalska organizacija MDLBEAST koja posljednjih nekoliko godina dovodi elektroničku glazbu u Saudijsku Arabiju.

 

Naglasak će bit na lokalnim i regionalnim snagama kaže COO MDLBEAST-a Talal Albahiti, koji dodaje “Naša misija je podizanje elektroničke scene u cijeloj regiji i kreiranje održive glazbene industrije i ecosystema.”

Uz “Aravian Nights” u Katar stiže i Arcadia Music Festival za koji će detalji biti objavljeni uskoro.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2