Skip to main content
  • 4.01.2016.

9 novogodišnjih odluka za ravere!

Nova godina, novi ja!  Van sa starim navikama i totalno unutra s zdravim doručcima, rutinama vježbanja, ranojutarnjim ustajanjima uz cvrkut i generalno novim i boljim tobom, tobom 2.0

Piše: 

 
No kako to i biva motivacija bez djela je samo potrošna roba koja s vremenom izgori jer ako nema akcije nema ni rezultata i sve se nekako raspline. Fotkica u najnovijim tenisicama za trčanje neće te natjerati na cestu kad zima stegne, ova integralna riža se neće sama skuhati suočena s protutežom ostataka musake ili sarme. 

 
Sve su odluke doista provedive zagrizeš li kao bijesna pirana pa nema razloga da ne proširiš ovu domenu i na party sebe. Stoga donosimo nekoliko rave odluka za Novu godinu. Uzmi si samo pokoju ili implementiraj sve, mix and match ili dodaj neke svoje.

 
MAKNI OČI SA DJ-A KOJI PUTA
 
Je, istina je, ponekad je sjajno, produkcija je odlična, svjetla blješte i ne možeš ne gledati. Ali nemoj zaboraviti povezati se s ekipom koja pleše kraj tebe, naposljetku party su ljudi, ne samo dama ili tip na bini.
 
KRENI U SOLO ISTRAŽIVANJE
 
Poznato ti je već da što vas više ide na party logistika je kompliciranija. Netko bi ovo, netko bi ono, netko bi do šanka, netko na drugi floor. I iako je lijepo stvarati ova iskustva zajedno uzmi si koji puta ove godine vremena da na party pođeš u potpunosti sam, samo zbog glazbe i stvori svoje u potpunosti jedinstveno iskustvo.

 
OTKRIJ NOVI ŽANR
 
Šanse su da i sada imaš neke stvari na repeatu, one kojih se nikada ne zasitiš, koje ne stare i u kojima uvijek nađeš nešto novo. No s toliko novog koje curi u audiosferu nemaš pojma što propuštaš ne uputiš li se na putovanje izvan svoje zone ugode. Zakon vjerojatnosti jednostavno nalaže da ćeš naletjeti na nove genijalne stvari kojima ćeš obogatiti svoj svijet.
 
FESTIVALSKI DIY
 
Abrevijacija "Do it Yourself" je genijalni motor koji pokreće kreativnost. Smisli nešto novo i cool za sebe i ekipu, složi odlični outfit koji je u potpunosti ti ili stvori novu festivalsku tradiciju. Nebo je granica. Eksperimentiraj i uživaj.
 
UMREŽI SE SA OSTALIM FANOVIMA
 
Imaš ekipu s kojom izlaziš već stoljećima i s kojom si proplesao noći, odnjegovao ih kroz mamurluke i nepromišljenosti, i pojeo beskonačno mnogo bureka u zoru. No izbjegni zamku da postaneš dio ekskluzivne zatvorene grupe. Upoznaj nove ljude, razgovaraj s njima o njihovim preferencama i iskustvima. Najbolji način da rasteš je da upoznaješ druge točke gledišta.

 
PAZI NA ONE OKO SEBE
 
Svi smo dio iste priče i okupljaju nas ista mjesta i glazba zbog ljubavi. Sljedeći puta kada vidiš da netko treba pomoć ne ustručavaj se i uskoči. Možda je žedan, možda je pogubio sve članove svoje ekipe i sada lunja sam propuštajući zabavu. Napravi što možeš da osiguraš da svatko dobije maksimum iz svoga iskustva. Male geste pokreću svijet.
 
PROČITAJ KNJIGU O ELEKTRONICI ILI POGLEDAJ DOKUMENTARAC
 
Kulturalna kriška elektronike postaje time bolja što je njena publika obrazovanija. Uzmi si vremena da iščupaš komadić bogate povijesti i usvojiš dublje razumijevanje. Baš kao što želiš upoznati ljubavnika, novog prijatelja ili prijateljicu, ukaži istu ljubaznost i svojoj glazbi.

 
POĐI NA FESTIVAL U STRANOJ ZEMLJI
 
Imaš li već ustoličenu listu želja zapiši na nju i ovo. Možda će ti zgnječiti malo lisnicu, ali iskustvo putovanja, novih ljudi, nove kulture i pustolovine će uvelike nadjačati monetarni argument. Planiraj unaprijed i sastavi mali fond za festivalska lutanja.
 
Nadamo se da će Nova donijeti sve što želite, ostvarenja velikih i malih snova i zatim čitave nove setove želja i žudnji koji vas guraju naprijed! Plesali vi s nama jednako žestoko kao i prethodne godine!
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk