Skip to main content

9 stvari koje Raveri vole raditi nakon ravea

Raveri su živahni, energični i imaju stav prema životu kakav malo tko može parirati.

Piše: 


Raveri žive i vole trenutak. Poistovjećuju se i s modom, glazbom i kulturom pokreta. Rave zabave mogu vam promijeniti život. Stvarate uspomene za cijeli život sa starim i novim prijateljima, dok shvaćate da ste na ovoj zemlji samo određeno vrijeme i stoga trebate uživati ​​u svakoj sekundi.

Ali što raveri vole raditi nakon rejva? Reći ćemo vam!

1: Spavanje
Nakon dugog ravea, jedino što žele je spavati. Raveri su budni cijelu noć i plešu cijelo vrijeme. Sve što nakon toga žele učiniti je otići kući i odmoriti se!

2: Hrana
Tko ne želi jesti nakon duge noći ravea? Većina rejvera voli jutarnji zalogaj nakon cijele noći. To im daje više energije i osigurava da mamurluk nije tako loš tijekom dana.

3: Sunčeva svjetlost ujutro
Postoji jedan važan ključ za nadopunjavanje kemikalija u mozgu o kojem se rijetko govori, ali ima značajan utjecaj: količina sunčeve svjetlosti koju primaju tijekom dana. Sunčeva svjetlost važan je čimbenik u proizvodnji kemijskih neurotransmitera u mozgu koji su povezani sa srećom.

4: Piju puno vode
Naše tijelo se sastoji od oko 70% vode. Voda je medij u kojem važni vitamini i minerali prolaze kroz tijelo tamo gdje su im potrebni. Nakon dana neprekidnog plesanja tijelo gubi veliki dio pohranjene vode. Čak i ako popijete vodu na raveu, to vjerojatno nije dovoljno.

5: Istezanje
Jedan od načina za ublažavanje bolnih mišića nakon ravea je istezanje. Istezanje nakon jednog Ravea opušta sve napete mišiće i pomaže u ublažavanju bolova uzrokovanih stalnim vježbanjem tijekom dugog vikenda. Istezanje pomaže u ublažavanju napetosti u tijelu kako bi se tijelo moglo vratiti u normalno stanje.

6: Masaža
Masiranje bolnih mišića još je jedan sjajan način za ublažavanje boli i upale. Stavite li pjenasti valjak na bolna područja mišića, mišićne stanice se raspoređuju i žarišta upale nestaju. Veliki problem na koji se ljudi uvijek žale nakon rejva su stopala. Naravno … cijelu noć stojiš na njima i plešeš kao lud.

7: Jedu povrće
Rave-ovi su odličan način da zaboravite na svakodnevne poslove i brige! Ali uz svo uzbuđenje, atrakcije i nastupe vaših omiljenih DJ-a iz cijelog svijeta, lako je preskočiti obroke. Nakon nekoliko zalogaja i ne baš zdrave hrane, vaše tijelo vapi za uravnoteženom prehranom.

8: Uzimanje vitamina
Ako tijelo ostane bez energije nakon dva plesa zaredom, može biti teško vratiti ga u relativno normalno stanje. Ovdje dolaze vitamini! Ako brzo napunite sve vitamine i antioksidanse, vratit ćete se u formu brže nego što možete kupiti ulaznice za sljedeći događaj.

9: Nalaze se s prijateljima
Kao raveru, vaši prijatelji su najvažniji! Govoriti o prošloj noći i podijeliti uspomene je najbolje što možete učiniti.

A ono bez čega nikako ne mogu spada u posebnu rubriku – rado odlaze na aftere!

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2