Skip to main content
  • 28.10.2021.

A Dance for Shaun – humanitarni party za ikonu londonske glazbene industrije

Fabric London objavio je detalje oko prikupljanja sredstava za svog bivšeg promotora Shauna Robertsa.

Piše: 


U četvrtak, 18. studenog, u londonskom klubu održat će se "A Dance For Shaun", projekt prikupljanja sredstava za Robertov tretman oko produljenja života. Među imenima koja će se pojaviti su Fatboy Slim, Annie Mac, Erol Alkan, Daniel Avery i The Chemical Brothers, a cijeli line up pogledajte u nastavku.

Shaun Roberts , koji je 16 godina radio u Fabric Clubu kao voditelj promocije, pokrenuo je web stranicu GoFundMe kako bi pokrio troškove liječenja nakon što mu je 2019. dijagnosticiran karcinom u 4. stadiju. U ovom trenutku prikupljeno je više od 143.000 funti, premašujući prvobitni cilj od 125.000 funti.


Foto: Shaun Roberts (izvor: Selector News)

Govoreći o inicijativi A Dance For Shaun, glavni direktor i suosnivač Fabrica, Cameron Leslie , rekao je:

Shaun je netko koga poznajemo 20 godina. On je naš vrlo blizak prijatelj i cijenjen je u cijeloj industriji. A ovaj događaj je najbolji način da ga podržite. Za mnoge od nas – umjetnike, agencije i menadžere – ovaj iznos je ogroman – pa je odraz ljubavi koju gajimo prema njemu.

Shaun Roberts – cijeni ga cijela londonska glazbena industrija

"Mislim da je ovo poruka zajednice koja brine o sebi", rekao je Norman Cook, također poznat kao Fatboy Slim . "To je dokaz naše ljubavi prema Shaunu kojeg poznajem više od dva desetljeća", dodao je.

"Sve ide za troškove tretmana. Fabric me podržava otkako mi je dijagnosticiran rak prije 2 godine i ponudili su da budu domaćini događaju prije nego što je moja GoFundMe stranica pokrenuta jer su htjeli pomoći prijatelju. Nismo imali pojma da će trošak biti toliki. Sve što preostane ići će u dobrotvorne svrhe za oboljele od karcinoma", kaže Roberts.

Ples za Shauna trajat će od 21:00 do 15:00

Ulaznice koštaju 20 funti i mogu se kupiti ovdje.

Kompletan line up:

    Andy C
    Annie Mac
    Chase & Status (DJ set)
    Chemical Brothers (DJ set)
    Chloe Robinson
    tata Earl
    Daniel Avery
    David Rodigan
    DJ Hype
    Erol Alkan
    Fatboy Slim
    GQ
    HAAi
    Jay Carder
    Stidljivi FX
    Stamina MC
    Tonn Piper
    Toshiki Ohta
    Wilkinson

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2