Skip to main content
  • 28.10.2021.

Native Instruments za 25 godina predstavlja apsolutno prekrasnu seriju instrumenata

Native Instruments proslavio je 25 godina s izdanjem hardverskih kontrolera u ograničenoj količini. Rođendan se slavi i s novim besplatnim dodatkom pod nazivom TWENTY FIVE.

Piše: 


Ukupno je objavljeno šest hardverskih kontrolera s Ultraviolet i Vapor Grey verzijama Maschine+, Maschine Mk3, Komplete Kontrol S49/S61, Traktor Kontrol S4 i Traktor Kontrol X1. Svaki je ručno numeriran i ima novu reflektirajuću grafiku koja obilježava godišnjicu NI.

TWENTY FIVE je instrument Kontakt 6 sa uzorcima iz 37 instrumenata u povijesti NI-a, uključujući klavire iz Kontakta, ‘skrivene dodatke’ iz Reaktora i razne druge instrumente i FX. Također ima ugrađene makronaredbe za detaljniju kontrolu i sekvencer za pokretanje bilješki i zvukova unutar aplikacije.

Izvršni direktor NI Constantin Köhncke rekao je: „Izuzetno smo ponosni na ono što smo postigli u proteklih 25 godina. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez predanosti, strasti i domišljatosti svakog člana NI tima, kako prošlih tako i sadašnjih, i – što je najvažnije – naše zajednice kreatora koji su koristili naše proizvode i inovacije kako bi stvorili nebrojene doprinose glazbenoj kulturi."

Korisnici također mogu osvojiti niz novog hardvera kao dio natjecanja za izradu pjesme koristeći novi priključak TWENTY FIVE na NI-ovoj vlastitoj MetaPop platformi.

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.