Skip to main content
  • 11.09.2017.

Bodyscape – umjetnost ocrtavanja ženskih tijela uz koje doživite spiritualno iskustvo

Ljudski mozak ne poznaje granice i u svakom trenutku želi se pokazati u najboljem svijetu i biti što kreativniji. Svakoga dana traže se novi izvori koji će potaknuti ljude na nova stvaranja gdje će kroz kreacije različitoga tipa predstaviti sami sebe u još neviđenome izdanju.

Piše: 

Posve nova kreativnost dolazi od John Poppletona, fotografa iz Kalifornije koji se odlučio pokazati na jedinstveni način i ostaviti svakoga tko vidi njegov uradak bez daha. Dvadeset godina bilo je potrebno Johnu da mu se otvori novi pogled na svijet i pronađe se u crnom svjetlu.

Fotografiranje vjenčanja i portreta ostavilo je otisak na njemu i natjeralo ga u potragu za nečim novime. Upravo ta dosada i monotonost bila mu je potrebna da se pronađe u novome ruhu i iskaže koji ovaj novi oblik umjetnosti.

Svoju kreativnost je pretvorio u Bodyscape, spoj pejzaža i žarkog mnoštva boja koje se ocrtava na ženskim tijelima gdje se sve odvija pod crnim svijetlom. Što više i dublje gledate u njegove kreacije to ćete više imati osjećaj realističnosti, a i osjetit ćete spiritualno iskustvo. Koristeći svoje iskusno oko za kadar, pjezaži koje John uhvati svojom kamerom oslikavaju se na ženska tijela pomoću UV fluoroscentnih boja. Danas mu čak i tepaju da je “The Bob Ross of Black Light Body Painting”.

{youtube}P3g7vxxhD5M{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2