Skip to main content
  • zastava uk
  • 12.07.2020.

Britanska Raverica priča zašto se sve češće ide na ilegalne partye

Unatoč novom načinu virtualne zabave kao i popuštanju mjera u pubovima i barovima, publika u Velikoj Britaniji nije zadovoljna tim načinom socijalizacije što je bilo za očekivati.

Piše: 

Naslovna foto

zastava uk


Sky News je razgovarao s jednom partijanericom, koja sebe naziva Violet. Nije željela otkriti svoj pravi identitet zbog toga jer često posjećuje ilegalne partye po Velikoj Britaniji.

Tako priča kako je posljednjih tjedana bila na nekoliko tuluma s između 40 i 200 ljudi – događaji za koje kaže da nisu ništa poput onih u Brixtonu i Manchesteru kojih posjećuju stotine ljudi, ako ne i tisuće, kako izvještavaju mediji.

"Uzbudljivo je i avanturistički. Postoji element slobode koji ne možete pronaći u baru ili klubu."

Inzistirala je da su to "organizirani događaji" koji su sigurni, uz osiguranje i prvu pomoć, a većina ekipe su prijatelji i vibe je istinski. Violet kaže da ne vidi zašto ne može plesati vani, ali da joj je dopušteno odlaziti na druga mjesta koja se smatraju manje sigurnim.

"Ako mogu otići u kino, tematski park, prošetati okolo psa, vratiti se poslu, ići javnim prijevozom … zašto ne mogu biti u klubu i raditi nešto što želim raditi?"

Violet tvrdi da nije neodgovorna kad ode na rave dodajući: "Trenutno nitko ništa ne zna – tako da ću uživati u onome što mogu sa sigurnom distancom, s poštovanjem prema svima oko mene i u tome nema ništa loše."

Brojni pubovi i barovi ponovno su se otvorili 4. srpnja, ali velik dio noćne ekonomije i dalje će u Velikoj Britaniji ostati zatvoren.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop