Skip to main content
  • 2.04.2023.

Crkva u njemačkom Erfurtu priprema Rave

Već smo pisali o techno misama uFrancuskoj, Nizozemskoj i Švedskoj, potom i onima koje je su organizirane u Berlinu, a sada je došao na red i Erfurt

Piše: 

Mlada pastorica iz Njemačke Anne Heisig dugi niz godina imala je želju organizirati rave u Crkvi, a u svom naumu je uspjela. 15. travnja u luteranskoj Crkvi “Predigerkirche” u njemačkom gradu Erfurtu organizira rave pod nazivom “Rave like God”.

Pastorica Anne Heisig objašnjava kako iako je odrasla u kršćanskoj obitelji, uvijek je imala veliku ljubav prema umjetnosti i glazbi te to pokušava spajati sa svojim poslom koliko god može.

“Kada koristite riječi techno i rave često budu negativne konotacije kod nekih ljudi jer imaju stereotipe, no ipak bilo je puno više pozitivnih komentara i pohvala.” istaknula je njemačka pastorica i otkrila kako će rave trajati od 16 sati do 22 sata u Crkvi te će za ulaz na njega trebati donirati simboličan iznos, koliko tko god može.

“Skupljamo novce u dobrotvorne svrhe, ali ovo je isto prilika za partijanere koji si ne mogu priuštiti odlazak na rave da zaplešu i skrenu pažnju na visoke cijene partijanja.”

Osim velike podrške lokalne zajednice u organizaciji partyja će pomoći i ekipa kluba Kalif Stroch kako bi pomogli u transformaciji Crkve u veliki plesni podij.

PROČITAJ JOŠ:
Njemački -Techno Pastor- kombinira elektroničku glazbu s religijom

Nizozemska crkva iz 15. stoljeća priprema RAVE

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2