Skip to main content
  • 15.06.2024.

Defected Croatia predstavio dres “vatrenih” inspiriran SP u nogometu 1998.

Slavljenički dizajn – koji crpi inspiraciju iz hrvatske opreme sa Svjetskog prvenstva u nogometu 1998. – poklapa se s osmim izdanjem festivala Defected Croatia u kolovozu, kao i 25. godišnjicom brenda

Piše: 

Naslovna foto

Cultkits.com

Kao što znate, Hrvatska ima posebno mjesto za nas jer smo svake godine domaćini festivala Defected Croatia u Tisnom. Ima li boljeg načina da izrazimo poštovanje prema našoj hrvatskoj obitelji od ove kolekcije“, ističu na svom webu.

Majica sadrži niz dizajnerskih elemenata u čast 25-godišnjeg slavlja Defecteda, uključujući broj ekipe ’25’, svjetski bedž brenda i dvije prošivene zlatne zvijezde koje predstavljaju njihova dva singla broj 1 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Svjetovi nogometa, glazbe i mode nikada nisu bili tako blisko povezani – nogometne majice sada su stalni favorit među posjetiteljima klubova i festivala, što ovu jedinstvenu majicu ograničenog izdanja za Defected Croatia 24′ čini savršenom suradnjom,” Jonathan Jones, voditelj globalnog marketinga u MEYBA-i, podijeljeno.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas otvara svoj nastup na Euru u Njemačkoj od 18 sati protiv Španjolske. U skupini nas još čekaju Italija i Albanija

Partnerstvo s brendom koji je ukorijenjen u nogometnu kulturu i nasljeđe bilo je prirodno za Defected“, dodao je Simon Dawson, direktor brenda u etiketi. “U suradnji smo dizajnirali ograničenu seriju Defected x Meyba majice koja je, gledajući unatrag 25 godina, naklon klasičnoj opremi Hrvatske sa Svjetskog prvenstva 1998., s nekim jedinstvenim detaljima Defecteda.

Defected Croatia se održava od 1. do 4. kolovoza u The Garden Resortu (Tisno) i klubu Barbarella`s (Prosika). Dres “vatrenih” možete kupiti u web trgovini Defecteda.

sven desk
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.