Skip to main content
  • 14.06.2024.

Odabrao: Yakka – 11 aktualnih traka koje vrti na ljetnoj turneji

“Odabrao” je tjedna rubrika u kojoj DJ-evi, producenti i ostali akteri s elektroničke scene svakog tjedna posebno kuriraju playliste sa svojim jedinstvenim glazbenim afinitetima.

Piše: 

Naslovna foto

Damira Kalajžić

Definitivno jedan od najzaposlenijih DJ-eva ovog ljeta je Yakka, koji je nedavno proslavio svojih 15 godina na sceni. Od početka lipnja pa do kraja kolovoza, novogradiški DJ i producent će odraditi preko 60 gaža, što znači da je njegov USB prepun glazbom koju će ovog ljeta svirati. Upravo kako bi otkrili što to ovog ljeta Yakka svira, uhvatili smo ga da za našu rubriku “Odabrao” izdvoji desetak traka koje su mu se našle u dosadašnjim setovima na ljetnoj turneji.

Yakka je tako za nas odabrao 11 aktualnih traka koje imaju mjesto u njegovim setovima, a među njima ima od laganih house stvari koje idu uz zalazak sunca preko traka koje pokreću plesni podij pa sve do onih koje možemo čuti na afterpartyju.

Dok nam je Yakka kurirao ovotjednu playlistu, sprema se i za vikend u kojemu nastupa prvo večeras u Brelima, zatim sutra na najvećem MYUZ partyju do sad uz Djebalija i Jessea Maasea, prije nego li se vrati na svoje gaže diljem Jadrana.

kruder web
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.