Skip to main content
  • 15.01.2023.

Dj Jock napravio glazbu za nagrađivani film -Da li ste vidjeli ovu ženu?-

Nakon festivalske turneje, srpsko-hrvatski dugometražni film čiju glazbu potpisuje nagrađivani splitski DJ Jock spreman je za kino projekcije duž regije

Piše: 

Da li ste videli ovu ženu?” svoju premijeru je doživio na 79. Venecijanskom filmskom festivalu gdje se našao u kategoriji najboljih debitantskih filmova iz cijelog svijeta.

Film je zatim obišao oko 20 festivala, osvojio nekoliko nagrada i godinu zaključio Grand Prixom na Festivalu autorskog filma u Beogradu. Dojmove s premijere filma u Veneciji još na jesen, otkrio nam je DJ Jock.

https://www.instagram.com/p/CiQKiiVsgKB/
 

Film je nastao pod redateljskim palicama Dušana Zorića i Matije Gluševića, u produkciji Non-Aligned Films i koprodukciji hrvatskih Dinaridi Filma te Radio-televizije Srbije i Fakulteta dramskih umetnosti. Dok glazbu u dugometražnom filmu komponira DJ Jock.

https://www.instagram.com/p/Cmv7CMwI0t7/

Glavnu ulogu u filmu tumači Ksenija Marinković, a u ostalim ulogama nastupaju poznati regionalni glumci kao Isidora Simijonović, Boris Isaković, Vlasta Velisavljević, Goran Bogdan, Jasna Đuričić, Olga Odanović i drugi. “Da li ste videli ovu ženu?” nadrealistična je psihodrama koja kroz tri priče progovara o identitetu i transformaciji sredovječne žene.

Film je započeo kino distribuciju diljem Srbije, dok će u Hrvatskoj u kina stići tijekom proljeća ove godine.

Have You Seen This Woman? | 2022 | Official Trailer from Non-Aligned Films on Vimeo.

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.