Skip to main content
  • 8.01.2024.

DJ prikuplja novce za novi kontroler nakon što mu je stari uništen urinom na partyju

Nakon što je zbog razuzdanog partyja američki DJ “izgubio” svoj kontroler, obratio se ljubiteljima elektroničke glazbe da mu pomognu u prikupljanju novaca za novi.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Zac Bromell

Američki DJ NERV MHZ je pokrenuo GoFundMe kampanju za novi DJ kontoler nakon što mu se dogodio nesvakidašnji incident na jednom partyju gdje je bio bukiran. Kako američki DJ navodi u svojoj GoFundMe kampanji, u jednom trenutku party je izmakao van svake kontrole i netko se pomokrio po njegovom starom kontroleru DDJ-1000 koji se zbog mokraće pokvario.

Iako je stavio kao cilj 1500$, NERV MHZ je istaknuo da svaki dolar dobro dođe. U svega nekoliko dana, brojni ljubitelji elektroničke glazbe su reagirali i donirali po nekoliko dolara te je američki DJ prikupio više od 500$ što je započetak uložio u kupnju rabljenog Pionieer XDJ-a dok ne “kapne” još koji dolar za nešto više.

NERV MHZ se na vlastitoj GoFundMe zahvalio svima na dosadašnjim donacijama, otkrio je kako je stari kontroler poslao na popravak u nadi da se može popravit te je obećao svima što su donirali da će dobiti “jedan poseban mix” kao znak zahvalnosti.

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2