Skip to main content
  • 8.01.2024.

Petar Dundov je zaključio 2023. emotivnim izdanjem “When I Saw You”

Cijenjeni hrvatski DJ i producent je svoju bogatu diskografiju dobrano ispunio u 2023. s albumom, nekoliko EP-jeva i traka.

Piše: 

Posljednje izdanje Petra Dundova u 2023. je traka “When I Saw You” koja je izašla na njegovom Neumatik Recordsu. Riječ je o emotivnoj traci koja istražuje očaravajući fenomen ljubavi na prvi pogled, gdje snaga glazbe postaje neizgovorena veza koja isprepliće dvije duše za cijeli život.

Predstavljajući svoj posljednji singl u godini, nagrađivani hrvatski DJ je na društvenim mrežama ispričao: “U trenutku prvog pogleda svijet nestaje, a ostaje samo neosporna povezanost koju pokreće zajednička melodija. “When I Saw Youzadire u duboku čaroliju ljubavi, prikazivajući kako glazba poput magnetske sile može spojiti dva srca u simfoniju emocija. “When I Saw You” vas poziva da ponovno proživite bezvremensku priču u kojoj je svijet zastao, a jedino što postoji je skladna veza između dvije srodne duše.”

Osim što je 2023. zaključio s novim izdanjem, Petar Dundov je pred sami kraj godine osvojio i nagradu Ambasador u kategoriji “Album/kompilacija godine” za njegov album “In Expecation of Dawn“.

When I Saw You” je dostuna za slušanje na streaming platformama.

paul 1 desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.