Skip to main content
  • 19.02.2016.

Level up u festivalskom kampiranju! – Shiftpod

Totalno si hard core festivalđija u duši, nema tog hotela i hostela koji može zamijeniti to da baciš sidro direktno na lokaciji.

 
Kako su tvoji festivalski dani ispunjeni dizanjem dlanova prema nebu i bezuvjetnom predavanju ritmu onako kako samo čista ljubav može, kako ne bi morao poleći glavu za koji ciklus REM-a na kamenje ili žbunje, boriti se s kukcima naoružanim tvojim beskompromisnim gnušanjem kada se sjetiš da bi ti se mogli noću zavući u… nosnicu, podižeš privremene najlonske domove. 
 
Pa onda pakiraš šatore, nosiš hrpu štapova (od kojih je uredno neki ostao u frendovoj garaži i onda improviziraš), pa dođeš na lokaciju i samo se želiš malo baciti na leđa, ali ne, ne, ne, ne možeš još jer trebaš još dva prijatelja da postaviš svoju privremenu nastambu u kojoj ćeš se jutrima buditi kao u maloj najlonskoj sauni, posebno nakon noći u kojoj si posegnuo za kojom cugom previše (koji je taj previše o kojem pričaš?)

 
No kako je svijet uređen po principu da kada znaš bolje i možeš bolje i kako uvijek postoji bolje rješenje za sve vas koji su spremni uložiti u kvalitetu svog festivalskog iskustva, divni ljudi inovacija stvorili su Shiftpod. U malom srebrnom balonu nove generacije šatora spava tvoje komocija. 
 
Dvostruka izolacija za hladnije noći, vanjska reflektivna površina koja te neće pretvoriti u pastrvu u foliji kada uprži u žiži ljeta, štapovi ugrađeni u sklopivu strukturu koju možeš razmontirati sam u ispod dvije minute, otporan na kišu, prašinu, s mogućnošću da ga usidriš pojavi li se neki nasumični balkanski tornado. Također imaš i pogled na panoramu s prozorima na cif, ventilaciju otpornu na kišu, rupice za provlačenje žica, prakrične pretince po unutrašnjosti. Sve je u shiftu! Promjena stanja uma, promjena misli, promjena mjesta… Promjene su genijalne učiteljice života koje te tjeraju da rasteš i prilagođavaš se i ovoga puta shift je na bolje, mnogo mnogo bolje. Za oko na detalje o svom potencijalnom festivalskom suputniku skokni na www.shiftpods.com ili baci jabučicu na video.
{youtube}X3K4FKDxH4A{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2